Ponyritjes in Heuvelland, op stap in de natuur, puur en avontuur
  • Wix Facebook page

 

Onze ponypaddock is gelegen in Heuvelland het Toscane van Vlaanderen, op de locatie van Jeffs valley in de vallei van de Monteberg. Onze ponies grazen in een natuurgebied, de weides van de Koenraadstraat en Monteberg Dranouter of de Kemmelberg naast de Belvedere. Onze sterke troef: tijdens deze route krijg je pittige hellingen voorgeschoteld: Kemmelberg en Monteberg helling geflankeerd met boshyacinten en zonnebloemen.

Naast deze pareltjes nog  vele mogelijkheden tot wandelen, fietsen, télesiege, Kosmos speeltuin kinderbrouwerij, toren Belvedere, de talrijke gastvriendelijke horeca zaken en nog zoveel meer.  Elk ruitertje krijgt een eigen pony. We gaan op stap met gans de familie. De pony's zijn gewend om met kinderen om te gaan en hebben elk hun unieke karaktertje. Ponytaal, ponyborstelen en heerlijk ponyrijden over de vele bospaden.  

Enkel via reservatie via onze website en stuur voorstel datum, grootte en leeftijd kinderen. Je krijgt van ons een standaardmail terug met praktische info en tarief. We kijken er naar uit!

 

Onze pony's Zimba, Vlekje, Gluutje, Zenna, Dolce, Beauty, Toni en het paard Pupito kijken uit naar jullie komst!